مختصری بر اهمیت طراحی دکوراسیون تجاری
هنگام صحبت از دکوراسیون داخلی و تغییرات آن، همه فضاهایی را که طراحی داخلی در آنها اجرا میشود، مدنظر قرار میدهیم. امروزه علاوه بر تغییرات در سبکها، طراحی داخلی دکوراسیون اداری، شکلی علمیتری نیز به خود گرفته است.
نکته قابل توجه این است که فضاهای داخلی با طراحی مناسب برای تجارت ضروری هستند. چیدمان و جریان فضای تجاری اعم از رستورانها، کافهها، بوتیکها، فروشگاههای لباس و… برای تجربه مشتری و کارمند بسیار مهم است، که این موضوع میتواند به طور مستقیم بر موفقیت طولانی مدت تجارت تأثیر بگذارد.
مراحل طراحی داخلی تجاری
در ابتدا کمی با مراحل انجام یک پروژه آشنا شویم. مراحلی که تیم استودیو 1881 پشت سر میگذارند تا بهترین خدمات طراحی و اجرا را در اختیار شما قرار دهند. یک پروژه تجاری شامل پنج مرحله رسمی به شرح زیر است:
- شروع: بررسی کامل پروژه، تشکیل تیم طراحی و اقدامات اولیه جهت شروع عملیات؛
- برنامه ریزی: نهایی کردن پروژه، تعریف و تفکیک دقیق کار، ارزیابی خطرات محتمل، شناسایی نیازها، نهایی
- کردن برنامه و آماده سازی برای شروع کار؛
- اجرا: انجام کار و تعریف گستردگی پروژه؛
- نظارت و کنترل: مدیریت، گزارش کار و کنترل منابع و بودجه در مرحله اجرا؛
- پایان پروژه: تحویل پروژه، ارزیابی کارهای انجام شده.
به صورت کلی این پنج مرحلهی اصلی کار تیم ماست؛ گرچه مراحل بسیار تخصصی و پیچیده به نظر میرسند اما ما در تمام این مسیر شما را نیز در جریان قرار خواهیم داد تا بهتر و بیشتر متوجه روند کاری ما بشوید.
نکات موثر در طراحی دکوراسیون تجاری
در شهرهای امروز توجه به رنگ و تاثیرات فضایی آن بر ساکنان شهری کمتر مورد توجه قرار میگیرد.
از مقیاس کوچک گرفته (دکوراسیون داخلی و نماهای بیرونی) تا مقیاس بزرگ تر درحد شهرهای فعلی.
از لحاظ روحی روانی، یک محیط داخلی باید به گونه ای باشد که تأثیر مثبتی بر روی افراد بگذارد. هر رنگ به جهت ویژگیهای روانشناسی، منبع مهمی از انرژی است. این منابع مهم در جهت افزایش سلامت و نشاط روح و روان در انسان ها به شمار میروند.
نوع رنگ بندی، چیدمان، نورپردازی، المانهای تصویری در دکوراسیون تجاری داخلی یک فروشگاه مانند رستوران، کافه ها، بوتیک ها، فروشگاههای چند منظوره و… مؤثر است
درشهرهای امروزی که اکثر مصالح ساختمانی با رنگهایی سرد وبی روح بنا میشوند، استفاده ازرنگ های خیره کننده وگرم مهم است. این رنگ های گرم میتواند به ساختمان و درون فضاهای تجاری روحی تازه بدمد و خریداران و مراجعین را با نشاط کند.
نوع فعالیت طراحان دکوراسیون تجاری
طراحان داخلی ما در استودیو 1881 در زمینه دکوراسیون تجاری بسیار حرفهای عمل می کنند. در راستای مسائل امنیتی و فیزیکی اطمینان خاطر داشته باشید. طراحان داخلی ارتباط نزدیکی با پیمانکاران و سازندگان دارند.
طراحان با توجه به نوع فضایی که در نظر می گیرند، از مواد و متریال های متفاوتی استفاده می کنند. برای مثال در مورد کفپوش ها، برای مکان های تجاری پرتردد و شلوغ از سرامیک، سنگ مرمر و گرانیت استفاده می کنند. درمکان های تجاری خلوت و خصوصی از سنگ های گران تراستفاده می کنند و یا همچنین استفاده از از پارکت درمغازه ها.
با رعایت اصول طراحی دکوراسیون مکان های تجاری می توانید برای کارمندان خود محیطی دلچسب ایجاد نمایید. همچنین رضایت شغلی و فضای آرام و دوستانه ایجاد خواهد شد که همین امر راندمان کار را بالا می-برد. درهر صنف چیدمان دکوراسیون و رنگ بندی آن باید مطابق با اصول روانشناسی مخاطبان انجام گیرد.
نوع طراحی دکوراسیون مکان های اداری و تجاری نیز باید متناسب با محصولات و کاربری مکان مورد نظر انتخاب شود.
در طراحی دکوراسیون تجاری داخلی، مواردی هست که دقت در انتخاب و رعایت آن اهمیت دارد.
مانند: سبک، موقعیت وابعاد مرکز تجاری، ویترین، مبلمان، کفسازی، نورپردازی، رنگ محیط، دیوارها و ستونها، چیدمان، کیفیت مواد ولوازم تزئینی که در این رابطه می توانید از مشاوره های تیم ما بهره مند شوید تا بهترین بازخورد را در کسب و کار خود تجربه کرده باشید.
عناصر مهم در طراحی مجتمع تجاری چیست؟
در پایان ویژگی ها و نکات مهم در طراحی دکوراسیون داخلی اداری، تجاری و یا مغازه ( بوتیکها، کافهها، رستورانها، مجتمعهای تجاری چند منظوره) را برای شما نام خواهیم برد تا با رویهی شفافتری شما عزیزان را با این امر مهم در زندگی امروزه آشنا کرده باشیم و چگونگی خدماتمان را بهتر و بیشتر به شما عزیزان رسانیده باشیم.
- کف سازی اصولی؛
- دیوارها، ستونها و نما؛
- مبلمان استفاده شده در فضا؛
- عناصر تزئینی؛
- نورپردازی مناسب.
مهمترین نکات طراحی فضای تجاری
- دسترسی آسان از خیابانهای اطراف؛
- دعوتکنندگی فضا؛
- وجود فروشگاههای بزرگ و دلباز؛
- داشتن پارکینگ مناسب؛
- وجود کاربریهای مختلف.
طراحی دکوراسیون فروشگاه و مغازه
در طراحی فروشگاه و واحدهای تجاری، باید بگونهای عمل شود که نظر بیننده و مشتری به قلب اتاق یا فروشگاه معطوف گردد. این کار با ایجاد اختلاف رنگ، بافت، یا با استفاده از المانهای خاص معماری انجام میشود. باید از رنگهایی استفاده کرد که بیننده با دیدن آنها متوجه تأکید بر نقطه یا محصول بخصوصی در فروشگاه شود. این موضوع باعث جلب توجه برنامه ریزی شده به نفع مجموعه تجاری خواهد شد.
توجه به جزئیات عناصر داخلی از اهمیت فراوانی در جذب مشتری برخوردار است. شامل: دیوارها، کف، اجزای بکار رفته در طراحی ، دکورها و در نهایت رنگبندی و نورپردازی فضا باعث میشود فروشگاه شما ماندگاری بیشتری درذهن خریدار داشته باشد.